Доброго дня усім. Скажіть, де можна замовити засоби жіночої гігієни. Мені треба тампони. Може, хтось знаю, чи немає зараз знижок на ці засоби жіночої гігієни? Дякую за відповідь.
Засоби жіночої гігієни
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22022-08-23 21:26:00
Моя дружина нещодавно замовляла засоби жіночої гігієни. Говорила, що по гарній знижці. Якщо треба, можу спитати, де вони їх купувала.
Чи можете самі пошукати в інтернеті.
Поделиться32022-08-23 21:28:57
Привіт. Було б непогано, якщо ви би спитали у своєї дружини, де вона купувала засоби жіночої гігієни по знижкам.
Де круто, що у вас з дружиною нема заборонених тем. По деякі чогось соромляться.
Поделиться42022-08-23 21:38:34
Та ні, у нас з дружиною нема заборонених тем щодо цього. Це все ж природньо. Нема чого табуюваати або соромитися.
Якщо вам потрібні засоби жіночої гігієни, можете подивиться ось тут тампони https://apteka-ds.com.ua/catalog/zasoby … ny/tampony Є по знижкам. Наприклад, дружина купувала тампони з аплікатором Тампакс по шістдесят гривень замість шістдесяти трьох. На декількох пачках непогана економія.
До речі, там продається е тільки Тампакс, але й Обі, Котекс. Можете самі зайти на сайт та подивиться.